Cea mai mare realizare a omului este reîntoarcerea omului către Dumnezeu, către Domnul nostru IISUS CHRISTOS.

DEDIC ACESTE RÎNDURI DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS  ŞI PREA SFINTEI SALE MAICI FECIOARA MARIA

Am citit prin anul 1988 despre un copil ce se infectează cu HIV în timp ce-și îngrijea tatăl. Acest lucru m-a tulburat profund, nedreptatea aceasta și încercarea de a o îndrepta a fost cauza începerii cercetării.

Am găsit un tratament homeopat pentru HIV dar administrând se modifica simptomele de unde reieșea că nu este o singura boală.- Tratament HIV. Ce este SIDA.

Am găsit apoi o persoana imună la HIV, un cuplu în care unul era infectat cu HIV și celalalt partener nu era infectat. Aceasta a dat peste cap tot ce știam despre HIV.-Imunitate HIV.

La toate persoanele infectate cu HIV se constată o umflare a glandelor parotide.De aici ideea ca HIV este de fapt o parotidită cronică - Ce este HIV.

Un alt lucru curios era faptul că pe zone imense de areal (SUA, Canada, Europa de Vest) se găsea o singură tulpină a virusului, pe când în mod normal ar trebui să se regăsească toate tulpinile- Ce este HIV. Transmiterea HIV.

Pornind de la faptul că HIV este de fapt Oreion introdus în organism prin campania națională de vaccinare, am ajuns la un nou impas. De ce nu se dezvoltă boala la toate persoanele vaccinate? Acesta este cel mai important aspect al cercetării, factorii familiali, psihici, sociali stând la baza evoluției bolii- Factori familiali, sociali, psihici ce determină apariția HIV.

Cancerul este o intoxicație a organismului uman cu fier de valenta 3, tratamentul homeopat propus de mine durează câteva luni ducând la resorbția completa a tumorilor. Ce este cancerul? Tratament Cancer.

Prin aprofundarea unor materiale publicate de medicii ce spun despre ei cǎ sunt specialişti H.I.V., am avut unele sentimente ciudate. Aceste sentimente le au şi cei ce au avut un accident rutier în momentu trezirii din comă. Aceste sentimente le-am avut şi eu cînd am citit unele din lucrările de specialitate, cînd am mers la Ministerul Afacerii Alopate şi am fost refuzat categoric în încercarea de a introduce în tratament unele remedii homeopate, ce cred eu ar fi rezolvat mult mai repede şi mult mai uşor problemele persoanelor infectate cu H.I.V. 1.

Totodată doresc să fiu iertat de către trusturile multinaţionale de producere toxicelor alopate, pentru deranjul produs în această afacere foarte profitabilă.

Prin repetarea unor lucruri cunoscute am produs unele inconveniente medicilor homeopaţi. Unele adevăruri prin succesiunea lor realizează un nou adevăr.

De fapt aceste văluri de minciună ce au însoţit acest virus(H.I.V.1, H.I.V.2) acoperă golurile din cercetare. Nu se ştie cum se transmite, ce este H.I.V., ce declanşează infecţia, ce o întreţine, nu există un tratament eficient, nu se ştie care este focarul infecţiei H.I.V., modul de propagare a virusului H.I.V., etc.. Totul este un mister.

Această lucrare vine să umple aceste goluri şi nu numai.

Această lucrare conţine mai multe capitole unele fiind pentru vindecarea fizică, altele pentru cele sufleteşti. Pentru o mai bună armonie între corpul fizic şi suflet este ceva şi pentru curăţirea duhului omului, înnoirea duhului şi sfinţirea sa prin coborîrea Sfîntului Duh (naşterea din botez şi din Duh Sfînt prin intermediu Rugăciunii lui IISUS). Acesta este pe departe cel mai important capitol al cǎrţii.

Cercetarea reprezintă amestecul în diverse proporţii a unor gînduri bune, speranţe, idealuri, dorinţe, fapte bune ce se adună în un popor pe mai multe generaţii, formînd spiritul poporului Român. Asemeni cum lumina este compusă din mai multe raze diferite prin amestecul acestora se  realizează proporţia optimă pentru a apare o scînteie. Depide de fiecare din noi pentru a întreţine această scînteie, de a menţine această lumină. Rolul primordial în aceasta îl are Adevărata Credinţă(crediţa ortodoxă), ce î-l reîntregeşte pe om.

În momentul în care aceste idealuri sunt călcate în picioare, dispar gîndurile şi visurile frumoase, dispare acea scînteie ce dă viaţă.

Capitolele referitoare la evoluţia spiritualǎ sunt dedicate numai şi numai creştinilor ortodocşi ce practicǎ rugǎciunea inimii. Aceste secrete sunt incluse în capitolul „A fi creştin”. Citirea acestor capitole de alte persoane este strict interzisǎ. Orice om în momentul cînd nu cunoaşte o anumitǎ problemǎ nu poate fi judecat pentru încǎlcarea acelei porunci. În momentul în care deşi ştii cǎ nu faci bine ce faci şi faci în continuare te osîndeşti, pentru încǎlcarea poruncii Domnului nostru Iisus Hristos.

Unele din capitolele din aceastǎ carte lasǎ impresia cǎ sunt incomplete. Aceastǎ problemǎ este din cauza cǎ am încercat sǎ nu încalc legea dreptului de autor referitor la cǎrţile din care am extras. Acest neajuns lasǎ  locul studierii de cǎtre cititori a mai multor lucrǎri de specialitate în domeniile respective.

            Am început să scriu aceste rînduri nu din slava deşartă ci din rîvnă pentru adevăr.

                                                             Sfîntu Ioan Damaschin

 
Go to top